اجرای طرح نظارت ویژه ستادی جامع بر فرایند تهیه، طبخ و توزیع و انتقال مواد غذایی در بیمارستان‌های استان

۳۱ شهریور ۱۴۰۴ | ۰۸:۰۰ کد : ۵۴۵۷۲ اصلی معاونت بهداشتی
تعداد بازدید:۱۰۱
مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت استان از اجرای طرح ویژه بازرسی بهداشتی با تمرکز بر فرایند تهیه، طبخ، توزیع و انتقال مواد غذایی در بیمارستان‌های استان خبر داد و گفت: این برنامه با استفاده از ظرفیت کامل پرسنل ستادی و کارشناسان مجرب به منظور ارزیابی عملکردی ونظارت بر شهرستان‌های تابعه اجرا می‌شود.
اجرای طرح نظارت ویژه ستادی جامع بر فرایند تهیه، طبخ و توزیع و انتقال مواد غذایی در بیمارستان‌های استان

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، مهندس مهرعلی از اجرای طرحی ویژه خبر داد که در آن تمام ظرفیت پرسنل بازرسی ستادی و کارشناسان مجرب برای ارزیابی عملکرد بازرسی شهرستان‌ها در حوزه بهداشت بیمارستان‌ها با تمرکز ویژه بر فرایند طبخ و توزیع مواد غذایی به کار گرفته می‌شود.
وی اضافه کرد: این طرح در چارچوب آخرین دستورالعمل‌های نظارتی و بررسی وضعیت موجود با نگاه بهداشت فردی، ابزار و تجهیزات و ساختار و بهداشت موادغذایی و فرایند انتقال ونیز بررسی سوابق پیشین، اجرا می‌شود تا مراکز درمانی تحت نظارت به طور دقیق ملزم به رعایت پروتکل های بهداشتی در راستای حفظ و ارتقاء و افزایش کیفیت و ضریب رضایتمندی شوند و در صورت  مغایرت؛ اقدامات اصلاحی از طریق مدیریت واحد درمانی لازم صورت گیرد.
مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت استان اظهار داشت:که این نظارت‌ها موجب ارتقاء سلامت و اطمینان بیماران و مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی و نیز پرسنل  خواهد شد. مراکز بهداشت تابعه مکلف هستند نتایج و یافته ها را منعکس و پیگیری و اعمال مقررات کنند.

کلیدواژه‌ها: نظارت ویژه تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی بیمارستان ها معاونت بهداشت اراک


( ۱ )

نظر شما :